SEG Automotive – Inginerii devin piloți de curse

SEG Automotive (2)

O echipă de ingineri ai companiei SEG Automotive va lua startul în cursa scuterelor electrice în cadrul competiției Totalbike24, care se desfășoară în Ungaria, în acest weekend. La startul evenimentului anual, alături de peste 30 de echipe, se va alinia scuterul E-Schwalbe. Este prima experiență de acest tip a inginerilor companiei.

Competiția va avea loc la Kecskemet, în Ungaria. SEG Automotive va folosi un scuter E-Schwale modificat, echipat cu motor electric de 48 de volți, proiectat și construit în cadrul companiei.

E-Schwalbe reprezintă o abordare modernă a legendarului scuter construit în Germania de Est. Acesta este pus în mișcare de un sistem Boost Recuperation Machine, cu funcție de recuperare a energiei la frânare.

Acest sistem poate transforma o mașină cu propulsie convențională într-una cu sistem mild-hybrid, asigurând astfel un consum și emisii reduse cu până la 15 în condiții reale de trafic.

“Inginerii noștri sunt motivați de pasiunea pentru inovație și de dragostea pentru motociclete. Acum își vor folosi cunoștințele în domeniu și abilitățile dobândite în lumea sporturilor cu motor pentru a reprezenta compania la ediția de anul acesta a Totalbike24”, explică Uwe Mang, director general comercial la SEG Automotive.

Pe parcursul ultimelor săptămâni, inginerii au muncit enorm pentru a face scuterul potrivit pentru cursa de 24 de ore. Printre modificările operate de aceștia se află și >>>

Adaugati comentariu