Show grandios de lumini și sunet: Jaguar F-Pace în Dubai

Jaguar F-Pace lansare Dubai

Lăsând deoparte conservatorismul tipic britanic, Jaguar s-a contopit cu opulența Emiratului Dubai pentru 3 minute. Lansarea crossoverului F-Pace a prilejuit un spectacol de sunet și lumini grandios.

Pentru a-și lansa primul SUV al mărcii în Orientul Mijlociu, Jaguar a ales cel mai spectaculos, tehnologizat și extravertit emirat. Și pentru că ținta noului SUV este să stabilească regulile în clasa SUV-urilor de top, spectacolul lansării s-a desfășurat în fața celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

Mii de spectatori, de la VIP-uri selectate pe sprânceană, la turiști atrași de grandoarea spectacolului, s-au adunat pentru a urmări live spectacolul. Încă niște milioane l-au văzut, tot live, dar de-acasă, pe canalul media oficial Jaguar.

Jaguar F-Pace lansare Dubai

Proiecția a fost cu adevărat grandioasă și dinamică, fiind însoțită de o coloană sonoră pe măsură. Melodia ritmată, întreruptă pe alocuri de răgetul modelului de top F-Pace SVR, a întregit o grafică fără cusur. Au fost afișate schițe dinamice ale noului model pe străzile Emiratului, alternativ cu proiectarea celor 3 elemente care-au stat la baza conceperii sale: performanță, inovație, creativitate. Finalul spectacolului a dezvăluit descinderea (la propriu) de la 6 metri înălțime a două exemplare F-Pace, perfect sincronizată cu dezvelirea a încă două exemplare aflate în fața Dubai Mall.

Jaguar F-Pace lansare Dubai

Dacă vă întrebați ce sistem de proiecție poate desena atât de detaliat pe suprafața de 32.467 mp a clădirii, aflați că niciunul. De fapt, clădirea are încorporat un sistem de LED-uri care-i permite să afișeze orice grafică într-o manieră spectaculoasă. Evident, deține recordul Guinness pentru ”cea mai mare fațadă iluminată cu LED-uri din lume”, beneficiind de 70.000 de LED-uri întinse pe cei 828 de metri înălțime.

Jaguar F-Pace lansare Dubai

La sfârșitul spectacolului, turiștii au plecat la hotel, telespectatorii și-au mai desfăcut o bere visând la F-Pace, în timp ce VIP-urile au urcat în vârful celei mai înalte clădiri din lume pentru un dineu exclusiv la British Fortnum & Maison. Ca, deh: așa-i în tenis. Jaguar a încheiat o seară de vis făcându-și planuri de viitor: testarea tehnologiei de rulare autonomă pe șoselele din Dubai, mai ales că oficialii emiratezi vor crea în curând cadrul legal perfect pentru introducerea acestei tehnologii în trafic.

 

Adaugati comentariu