Studenţi şi elevi „Angajaţi în vacanţă” la Schaeffler România

Dacă pentru mulţi elevi sau studenţi vacanţa de vară se rezumă doar la distracţie cu prietenii, vara aceasta Schaeffler Romania a venit conform tradiţiei cu alternativa, adică a oferit şansa celor mai curioşi şi dornici dintre tineri să se alăture echipei companiei, să înveţe direct de la specialişti şi de ce nu, să-şi descopere pasiunile.
schaeffler românia

Cum arată o zi de muncă la Schaeffler? A fost întrebarea de la care au plecat toţi elevii şi studenţii, care au aplicat pentru programele educaţionale de vară şi care acum se bucură de experienţe memorabile în Schaeffler România şi află desigur, pe propria piele, ce înseamnă un job aici.

Vara aceasta Schaeffler România a continuat seria de programe educaţionale dedicate elevilor, dar şi studenţilor şi le-a oferit oportunitatea de a se dezvolta profesional într-un cadru formal.

Astfel, elevii care au părinţii angajaţi în cadrul companiei s-au putut bucura de experienţa „angajat în vacanţă”, care presupune ca timp de 30 de zile, elevii să fie parte a unei echipe din producţie şi să devină membri activi ai acesteia.

Irina, elevă participantă în cadrul acestui program povesteşte: „A fost una dintre cele mai bune experinţe, chiar mi-am dat seama nu e totul uşor şi că pentru a putea creşte, trebuie să cunoşti multe şi să duci totul până la capăt”.

Vara aceasta sunt implicaţi 54 de elevi în programul „Angajat în vacanţă” în cadrul companiei noastre şi mai bine de 45 de mentori, care au grijă ca elevii să fie îndrumaţi corect.

Tot în aceasta perioadă, în cadrul practicii studenţeşti de vară, 76 de studenţi au avut noroc să-şi petreacă vacanţa de vară într-o multinaţională ca Schaeffler România.

Timp de o lună aceştia au ocazia să lucreze cot la cot cu cei mai buni ingineri, proiectanţi şi specialişti din Schaeffler în zona lor de interes şi desigur, au ocazia să primească cele mai bune sfaturi, dar şi să pornească în drumul lor profesional cu o experienţă memorabilă, utilă şi care le va deschide multe uşi în viitor.

 

CITEŞTE ŞI:

Continental se pregăteşte pentru schimbările din industrie

Grupul PSA renunţă la două fabrici din China

Nokian Heavy Tyres achiziționează compania finlandeză Levypyörä Oy

 

Adaugati comentariu