Valtryp a investit 11,6 mil. lei într-o fabrică de volane la Oradea

Compania Valtryp a finalizat o investiţie de 11,6 mil. lei într-o nouă fabrică de îmbrăcat volane în piele şi lemn, situată în parcul industrial Eurobusiness II, deţinut de primăria Oradea.
valtryp

Unitatea de producţie are o suprafaţă totală de 7.000 mp şi o capacitate de fabricaţie zilnică de 3.000-3.500 de volane, urmând să angajeze aproximativ 400-600 de lucrători.

Lucrările la noua fabrică au început în martie 2018. Constructorul care a câştigat licitaţia a terminat lucrările cu şase luni mai devreme, având termen final martie 2020.

Valoarea totală a proiectului este de 11,6 milioane de lei, cofinanţarea de la UE fiind de 3,3 milioane de lei, de la FEDR prin POR 2014-2020.

„Derulăm contracte cu cele mai mari firme din domeniul automotive din lume, volane şi accesorii auto, Takata Joyston – pentru care lucrăm de 25 de ani fără întrerupere, Autoliv Franţa – care şi-au deschis sediu în ţara noastră la Sf. Gheorghe, în colaborare de 12 ani şi Toyota, pentru care lucrăm de nouă ani”, a spus Valeriu Trip, directorul general şi acţionarul unic al companiei Valtryp.

Printre firmele de autoturisme de pe piaţa internaţională cărora le confecţionează volane de mai multe tipuri sunt Jaguar, Mercedes, Porsche, Audi,Wolkswagen, Lancia, Fiat, Ford, Honda, Toyota, Volvo.

„Recent am făcut primul export, cu 70 de volane, pentru noul Porsche care va apărea în 3 ianuarie 2020”, a subliniat antreprenorul.

 

CITEŞTE ŞI:

Schaeffler dezvoltă şi produce componente cheie pentru pile de combustie

Perspective sumbre pentru Renault, proprietarul Dacia

Cartelul angajărilor la Renault. Dacia, implicată în scandal!

 

Adaugati comentariu