Viitoarea generație Golf apare în 2019

Noua generație Volkswagen Golf, cea de-a opta, urmează să apară pe piață în 2019 și va avea un design diferit, mai îndrăzneț, scriu jurnaliștii francezi de la AutoPlus, folosindu-se și de informațiile obținute de colegii lor de la Carscoops și Auto Motor und Sport.

În egală măsură, mașina va avea proporții diferite raportat la actuala generație, iar aerodinamica urmează să fie ameliorată pentru a permite reducerea consumului de carburant. Tot pentru a se atinge acest deziderat, noul Golf va beneficia de o versiune revizuită a platformei MQB, lucru care va permite o scădere cu până la 50 de kilograme a greutății, dar și de o nouă generație de propulsoare, mai economice. Deocamdată la acest capitol nu există foarte multe detalii, însă încă din decembrie presa germană scria că este de așteptat ca pe noul Gollf să exoste și o versiune mild-hybrid. În fine, la nivelul echipărilor speciale, cea de-a 8-a generație a lui Golf va oferi regulator adaptiv de viteză, head-up display, componente ale sistemelor de condus autonom, dar și instrumentar digital, acesta urmând să fie disponibil, potrivit jurnaliștilor germani, încă de la prima versiune de echipare.

Evident, nu vor lipsi de pe piață nici declinările GTI și R, cea dintâi urmând să beneficieze de un propulsor care va oferi peste 250 CP, în timp ce versiunea cea mai performantă va avea un motor de 350 CP.

 

.

 

 

Adaugati comentariu