Volvo S60, autoturismul ideal pentru călătoriile tale zilnice

Volvo S60 este sedanul dinamic ce vine cu siguranța pe care o dorim cu toții la volan. Este mașina scandinavă de familie ce combină tehnologia inteligentă cu designul atemporal, redefinind modul în care conduci.
Volvo S60

Ce îți oferă Volvo S60? Pe scurt: performanță fără efort, tehnologie de ultimă generație sau o experiență deosebită de condus, echilibru, stabilitate și control.

Volvo S60, un sedan estate de familie pentru tine

Autoturismul te va impresiona prin designul îndrăzneț, atletic, tipic scandinav. Geamurile laterale largi lasă să pătrundă lumina în cabină pe timpul zilei, în timp ce farurile LED, ce conferă personalitate autoturismului, îți oferă cea mai bună vedere posibilă noaptea.

Performanțele puternice ale unui Volvo S60 se datorează motoarelor de ultimă generație cu care sunt dotate, pe benzină și diesel. La fel ca în cazul tuturor modelelor Volvo, S60 a fost proiectat pentru a proteja șoferul, pasagerii și ceilalți participanți la trafic. Siguranța este promisiunea Volvo și aceasta a fost pe primul loc și la proiectarea modelului S60.

Pentru că fiecare dintre noi ne dorim o experiență de conducere personalizată, cu autoturismul Volvo V60 beneficiezi de mai multe moduri de condus. Poți alege între Comfort, Dynamic și Eco, precum și modul Individual, ceea ce îți permite să creezi propria combinație.

Interiorul unui Volvo V60 este foarte practic și în același timp elegant: modul de realizare al spătarelor mărește spațiul disponibil în zona din spate, implicit gradul de confort al persoanelor care călătoresc. Spătarul din spate se pliază pentru a oferi o suprafață de încărcare practică. Tetierele se pliază și acestea, automat, odată cu spătarul. Bagajele sunt ușor de încărcat și de descărcat datorită hayonului cu acționare electrică, ce poate fi acționat folosind un buton din telecomanda mașinii, din hayon sau din tabloul de bord.

Ecranul tactil central controlează funcțiile autoturismului, și permite citirea informațiilor și a hărților deosebit de ușor. Sistemul complet de navigare Sensus Navigation te ajută să ajungi la destinație cât mai ușor posibil.

Volvo S60: modele și prețuri

Configurează-ți și tu propriul Volvo S60 consultând ofertele dealerilor Volvo autorizați din București sau din țară. Pe https://oferte.volvocarsdealer.ro/ găsești numeroase oferte de mașini Volvo aflate de pe stoc în București și în țară.

Prețurile Volvo S60 pornesc la dealerii Volvo România de pe site-ul oferte.Volvocarsdealer.ro de la 33,605 euro + TVA pentru varianta Inscription.

Dacă dorești un test drive pentru un autoturism Volvo S60, îl poți programa chiar acum la cel mai apropiat dealer Volvo din București și din țară. Te vei putea bucura de o experiență personalizată conducând modelul tău Volvo preferat. În plus,  vei beneficia de asistență profesionistă pentru a alege autoturismul potrivit în deplină siguranță.

Volvo S60 este sedanul ce combină designul deosebit de elegant, specific scandinav, cu siguranța și luxul.  Fiecare călătorie în noul tău Volvo S60 va fi specială, chiar dacă vorbim despre drumurile tale zilnice la job sau cumpărături.

 

 

Adaugati comentariu