Voss Automotive va deschide o nou fabrică în Europa de Est

Producătorului german de componente auto Voss Automotive intenţionează să înfiinţeze o nouă unitate de producţie în Europa de Est, după cea deja existentă în Bulgaria. Guvernul de la Sofia a demarat deja discuţiile pentru atragerea investiţiei.
voss

Voss Automotive şi-a deschis anul trecut, în Bulgaria, prima fabrică din Europa de Est, unitatea fiind deja certificată de Volkswagen Group. Compania a investit aproximativ 15 milioane de euro, uzina fiind amplasată în Parcul Industrial Bahovitsa, situat în apropierea oraşului Lovech.

Cu acel prilej, Roland Weiss, directorul general al Voss Automotive Bulgaria, afirma că „dintre 22 de ţări selectate, compania a ales în unanimitate Bulgaria”, mizând pe forţa de muncă educată şi instruită, mediul economic şi politic stabil, precum şi pe apartenenţa la UE.

Voss Automotive este specializată în producţia de linii şi fitinguri pentru combustibil şi lichid de răcire, sisteme de conectare rapidă, linii şi fitinguri pentru managementul termic şi alte componente.

 

CITEŞTE ŞI:

Sprijin financiar pentru investiţii de peste 1 milion de euro

Totul la vedere: Tehnologie Continental pentru conducerea automatizată

Studenţi şi elevi „Angajaţi în vacanţă” la Schaeffler România

 

 

Adaugati comentariu