Prezentare: Citroen C3 Aircross e cel mai nou SUV de oraș

Citroen C3 Aircross este numele celui mai mic SUV din gama constructorului francez. Acesta oferă posibilități extinse de personalizare și o gardă la sol cu 20 mm mai generoasă decât cea a noului C3, cu care împarte platforma tehnică.

Noul SUV atrage cu stilul său unic, cu prospețimea sa și o alura care oferă siguranță, dimensiunile sale fiind compacte (4.15 lungime, 1.76 lățime și 1.64 înălțime). În partea frontală, noul C3 Aircross afiseaza semnătura grafică clasică cu faruri pe două nivele. Blocurile optice evidențiază expresia părții frontale și confirmă legătura cu ultimele modele ale mărcii. Partea de sus este reprezentată de farurile de zi cu tehnologie LED conectate la chevroane printr-o bandă dublă cromată.  Partea de jos găzduiește unitatea principală de lumină. Cuprinzând faruri de forma unui pătrat cu laturi rotunjite, decorate împrejur cu o zonă colorată, această zonă găzduiește, de asemenea, farurile pentru ceață. În partea din spate, montanții puternici ai modelului C3 Aircross subliniază lățimea sa și caracterul sportiv, iar efectul 3D al stopurilor pune in valoare legătura dintre noul C3 și conceptul C-Aircross. Unitățile de lumină sofisticate sunt completate de inserții Gloss Black în hayon, evidențiind un badge biton C3 Aircross și chevroane Gloss Black.

Aceste trăsături vizuale consolidează aspectul aventuros al modelului. Interiorul găzduiește scaune mari și confortabile, oferă spațiu de top (cea mai bună înălțime a plafonului, spațiu generos pentru picioare), modularitate fără egal (o banchetă glisantă cu două părți independente, scaunul pasagerului din față este rabatabil pe o lungime de 2.40m) și un volum exceptional al portbagajului (410 litri și până la 520 de litri). Starea de bine din timpul călătoriei este, de asemenea, completată de lumină, datorită deschiderii mari a plafonului panoramic din sticlă. Pe deplin în pas cu timpul, modelul C3 Aircross are numeroase spații de depozitare ingenioase, incluzând o zonă de încărcare wireless a smartphone-ului pe consola centrală. Vehiculul este disponibil cu o gamă completă de sisteme de asistență la condus, precum head-up display, funcția Active Safety Brake, lumini cu fază lungă automată, recunoașterea indicațiilor de viteză cu recomandări, precum și tehnologii utile incluzând funcțiile Park Assist și Citroën Connect Nav. Modelul C3 Aircross oferă o personalizare unică și fără precendent cuprinzând 90 de combinații exterioare, incluzând patru culori de acoperiș pentru două modele bi-ton și patru Pachete de Culori, împreună cu cinci scheme de design interior care sunt foarte distinctive: 8 culori pentru caroserie (Natural White, Ink Black, Misty Grey, Cosmic Silver, Passion Red, Breathing Blue, Sable, Spicy Orange), 4 culori pentru plafon, creand un efect bi-ton (Ink Black, Natural White, Spicy Orange or Sable, (în funcție de piață), 4 pachete de culori (Orange, Grey, White, Black). citroen-c3-aircross (9) Agil în oraș datorită caroseriei compacte și gata de aventură cu sistemele sale Grip Control ® și Hill Assist Descent, modelul C3 Aircross este disponibil cu o paletă largă de motorizări economice cu trei și patru cilindri din gamele PureTech și BlueHDI:

• Benzină: Noul SUV compact Citroën C3 Aircross este disponibil în versiunea sa cea mai performantă cu motorul PureTech 130 cu o cutie de viteze manuală în 6 trepte. Motorul Puretech 110 este disponibil cu o cutie de viteze manuală (PureTech 110), precum și cu o cutie de viteze automată pentru o plăcere maximă de conducere și confort (PureTech 110 EAT6). Modelul entrylevel este alimentat de un motor PureTech cu o cutie de viteze manuală (PureTech82).

• Diesel: Noul SUV compact Citroën C3 Aircross este disponibil cu o cutie de viteze manuală cu alegerea cutiei manuale de viteze BlueHDi120 6, BlueHDi 100 manual.

Citroën C3 Aircross este în elementul său pe toate terenurile datorită sistemelor Grip Control și Hill Assist Descent. Echipat cu sistemul Grip Control pentru tracțiune îmbunătățită și pneuri speciale pentru zăpadă si noroi de 16” și de 17”, modelul C3 Aircross se adaptează la toate tipurile de drumuri, oricare ar fi condițiile și suprafața de rulare. Siguranța este amplificată în toate circumstanțele cu ajutorul a cinci moduri de conducere. Șoferii pot lăsa sistemul Grip Control în mod automat prin intermediul modului Standard sau, pot selecta între modurile Nisip, Toate Drumurile, Zăpadă sau ESP OFF. Combinată cu funcția Grip Control, tehnologia Hill Assist Descent menține mașina la o viteză redusă chiar și pe pantele cu înclinație mare. Această tehnologie menține mașina C3 Aircross pe traiectorie în timp ce limitează riscul de alunecare atunci când vehiculul coboară pantele. Noua funcție ajută șoferii să păstreze un control perfect asupra modelului C3 Aircross într-o siguranță perfectă. Sistemul poate să mențină vehiculul la o viteză foarte mica (3km/h) pentru control suplimentar și siguranță în situații în care o viteză mare ar putea genera situații de conducere foarte stresante.

citroen-c3-aircross (3)

Adaugati comentariu