Noul SUV Citroen C3 Aircross este AUTOBEST 2018

Citroen C3 Aircross este marele câștigător al trofeului AUTOBEST 2018. Noul SUV de clasă mică este „Best Buy”, surclasând alți cinci finaliști.

Începând cu anul 2001, Autobest alege, în fiecare an, mașina care primește cel mai mare număr de voturi. 31 jurnaliști auto din 31 de țări europene au drept de vot, mașinile sunt evaluate în baza a 13 criterii, inclusiv raportul calitate-preț, design, confort și tehnologie, precum și calitatea serviciilor și disponibilitatea pieselor de schimb în cadrul rețelelor de distribuție.

Mergând pe urmele modelului Citroën C3, câștigător în 2003, Noul SUV Compact Citroën C3 Aircross s-a remarcat în cadrul competiției și a câștigat cea de-a 17-a ediție a acestui premiu, grație morfologiei sale unice și atitudinii sale plină de forță și prospețime.

În Romania, modelul poate fi achiziționat cu prețul promoțional de 13.000 Euro, TVA inclus și se bucură de un succes aparte, fiind ușor de recunoscut, datorită caracterului optimist și inteligent, la care au contribuit posibilitățile nelimitate de personalizare și cele 12 tehnologii de asistență.

Frankfurt Live: Citroen C3 Aircross, rival pentru Captur și Juke

Adaugati comentariu