Clasa compactă premium – Micii lorzi

Aproape fiecare producător premium important are un SUV compact. Urmează și Volvo la final de 2017

 

Alegerea noastră: BMW X1

A doua generație X1 s-a schimbat total: gama de motoare include și propulsoare cu trei cilindri și platforma tehnică are la bază tracțiunea față. Pentru a beneficia însă de dinamica tradițională BMW, recomandăm opțiunea pentru tracțiunea integrală, dar nu pentru off-road ci pentru că îmbunătățește
substanțial dinamica și r3educe foarte mult efectul subvirator. Noul X1 pune mult accent pe valorile familiale, oferind un interior mai mare decât la vechea generație și un confort la rulare foarte bun, opțional fiind disponibilă chiar și o suspensie adaptivă.

Recomandarea noastră: X1 xDrive 18d Aut. oferă compromisul perfect Putere: 116-231 CP Preț: de la 31.680 euro

Competitorii din acest segment:

AUDI Q3

Configurat cu suspensie adaptivă și cutie S-Tronic, Q3 este printre cele mai sportive SUVuri de clasă compactă, fiind extrem de plăcut la condus. Interiorul este excelent calitativ, dar este ceva mai mic decât la Tiguan, fiind construit pe platforma primei generații Tiguan.

Recomandarea noastră: 2.0 TDI 150 CP Putere: 150-340 CP Preț: de la 31.147 euro
MERCEDES GLA

Cu aptitudini off-road superioare rivalilor și cu o alură de SUV coupe cu proporții neobișnuite, GLA se remarcă prin confortul la rulare și pachetele de echipare atractive. Cu excepția dieselului de bază lent, motoarele diesel și pe benzină sunt performante și rafinate.

Recomandarea noastră: GLA 220 d Putere: 109-381 CP Preț: de la 29.586 euro

RANGE ROVER EVOQUE

Construit pe platforma fostului Freelander, Evoque Coupe este singurul SUV coupe veritabil având o caroserie cu două uși.

Recomandarea noastră: 2.0 TD4 de 180 CP Putere: 150-240 CP Preț: de la 36.840 euro

Adaugati comentariu