Prezentare – Nissan X-Trail

Au trecut deja trei generații și mai bine de zece ani peste SUV-ul de clasă medie Nissan, care se dovedește mai bun decât oricând!

Spunem adio vremurilor în care X-Trail era un off-roader până-n măduva oaselor! Acum, modelul nipon a împrumutat atât detaliile de stil, cât și platforma tehnică de la Nissan Qashqai, transformându-se într-un model extrem de versatil. Fie că este supus unui traseu solicitant în teren accidentat, sau unei ture alerte pe porțiuni virajate, X-Trail acceptă fericit provocarea.

Îl susțin motorul diesel, de 1,6 litri și 130 CP, combinat fie cu o cutie automată și tracțiune față, fie cu una manuală și sistem 4×2 sau 4×4, respectiv cel pe benzină de 1,6 litri și 163 CP, livrat exclusiv cu transmisie manuală și tracțiune față. X-Trail ascunde, însă, și alți ași în mânecă. Primul – capacitatea de a transporta șapte persoane în condiții bune de confort. Iar atunci când nu este nevoie de ultimele două locuri, acestea se pliază și creează o suprafață perfect plană. Mai mult, bancheta glisează, favorizând volumul portbagajului sau spațiul pentru genunchi. Adăugați în ecuație plafonul panoramic și sistemul de infotainment de ultimă generație, cu display de 7 inch și conectivitate Bluetooth și veți avea imaginea completă a unui SUV de ultimă generație.

Adaugati comentariu