Dezvoltarea maşinilor electrice devine politică de stat în India şi Japonia

India şi Japonia au convenit să iniţieze discuţii privind dezvoltarea vehiculelor electrice (EV) printr-un dialog la nivel politic privind generaţiile viitoare de vehicule cu zero emisii.
producători auto

Potrivit unei declaraţii a ministrului Energiei din India, ambele ţări şi-au confirmat angajamentul de a promova pieţele de energie şi de a coopera în domeniul măsurilor de mediu referitoare la centralele pe bază de cărbune. Discuţiile vor avea loc în cadrul celui îde-al nouălea India Dialogul al Energiei India- Japonia, co-prezidat de ministrul indian al Energiei, RK Singh, şi ministrul japonez al Economiei, Comerţului şi Industriei, Hiroshige Seko.

„Ambele ţări au fost de acord să iniţieze discuţia privind dezvoltarea de vehicule electrice prin colaborarea la „Dialogul politic privind vehiculele de generaţie următoare cu emisii zero. Atât India, cât şi Japonia şi-au confirmat în continuare angajamentul de a colabora în promovarea unor pieţe energetice care funcţionează bine şi au afirmat că promovează o piaţă transparentă şi diversificată a gazelor naturale lichefiate (GNL) prin relaxarea clauzei de destinaţie”, a afirmat acesta.

 

Adaugati comentariu