Geneva 2018: Hyundai lansează primul SUV mic complet electric

Hyundai

Hyundai se ține de cuvânt și, așa cum anunțam încă de la mijlocul lunii octombrie aduce la Geneva Kona EV, versiunea electrică a SUV-ului său. Un model cu atât mai important cu cât reprezintă o premieră în segment.

Pentru moment nu avem decât un teaser, informația că prezentarea oficială va avea loc pe data de 27 ianuarie, cu câteva zile înainte ca modelul să fie expus în premieră mondială la Geneva, și că urmează să fie disponibil pe piață începând din vara acestui an. În ceea ce privește detaliile tehnice, constructorul precizează doar că vor exista două versiuni de propulsie, cele mai puternice de pe piață în segmentul electric, și că autonomia, așa cum anunțam deja, va reprezenta o referință în segment.

Astfel, potrivit obiectivului intern, conform cu reglementările WLTP, valoarea este de 470 de kilometri, cu 80 de kilometri mai mare decât cea anunțată inițial. Potrivit informațiilor din toamnă, trenul de rulare este diferit față de cel al lui Ioniq EV, bateria este de dimensiuni mai mari și are o capacitate de stocare mai mare.

Oficialii mărcii mai anunță că la bord conducatorii auto vor beneficia de confort, conectivitate, precum si de tehnologii de asistență activă și de siguranță, fără însă să ofere detalii suplimentare.

Adaugati comentariu