GETAC va furniza Grupului BMW dispozitive şi soluții mobile ultra-rezistente

Getac, unul dintre cei mai importanţi producători de calculatoare robuste, a fost selectat de Grupul BMW pentru a furniza dispozitive şi soluţii mobile ultra-rezistente în reţeaua sa globală, pentru o gamă largă de aplicaţii de cercetare şi dezvoltare, producţie, logistică pentru depozite şi diagnoză auto.
getac

Potrivit companiei Getac, anunţul vine ca o continuare a parteneriatului tehnologic deja existent între cele două companii. În ultimii şase ani, Getac a furnizat Grupului BMW echipament ultrarezistent pentru vehicule şi testarea aplicaţiilor. Odată cu reînnoirea parteneriatului, Getac a primit o nouă comandă considerabilă din partea Grupului BMW pentru notebook-urile şi tabletele robuste din seria S410, V110, F110, A140, UX10 şi T800.

Soluţii rezistente pentru o serie de cerinţe complexe

Pentru a oferi soluţii care să îndeplinească cerinţele complexe ale Grupului BMW, Getac şi-a adaptat echipamentul la nevoile individuale ale diferitelor grupuri de utilizatori din cadrul companiei. În domeniul cercetării şi dezvoltării, securitatea şi protecţia datelor sensibile sunt esenţiale. În domeniul logistic, în timpul utilizării sistemului intern de ridicare BVIS, înregistrarea datelor cheie este simplă şi eficientă datorită ecranului clar de 14 inci, codului de bare opţional şi cititoarelor RFID cu care este dotat dispozitivul Getac A140.

Fiecare notebook şi tabletă Getac oferă o fiabilitate ridicată şi performanţe puternice, permiţând utilizatorilor să efectueze sarcini complexe, într-un mod eficient. De asemenea, acestea au un grad de protecţie de la IP52 până la IP65 pentru apă şi praf, ceea ce oferă siguranţă în medii dure şi ajută la îndeplinirea standardelor de înaltă calitate ale industriei auto.

Service rapid

În cadrul BMW Group, notebook-ul semi-robust S410 este utilizat pentru a realiza diagnoza autovehiculelor la nivel internaţional. Funcţiile cheie includ conectivitatea wireless şi cu fir pentru acces direct la datele de diagnostic şi pentru testarea rapidă a vehiculului, în timp ce tehnologia touchscreen LumiBond® 2.0 de la Getac oferă o lizibilitate perfectă, chiar şi în lumina directă a soarelui. Patru moduri avansate de atingere (Atingere/Ploaie, Mănuşă sau Stilou) oferă o gestionare eficientă a comenzilor de service, pentru operaţiuni de înaltă calitate şi timp scurt de livrare.

În domeniile cheie precum „Industria 4.0” şi transformarea digitală, soluţiile ultra-rezistente Getac aduc noi modalităţi de optimizare a întregului lanţ valoric pentru producţia auto.

Cota de piaţă a companiei Getac în industria auto este în continuă creştere datorită angajamentului său permanent dedicat cercetării şi dezvoltării, implementării celor mai noi tehnologii, conceptului vast de servicii şi capacităţii de a personaliza soluţii în funcţie de cerinţele individuale ale clienţilor. Acesta este singurul mod prin care pot fi satisfăcute cerinţele exigente ale industriei.

„Cea mai mare provocare a colaborării cu Grupul BMW este gama largă de domenii de aplicaţie pe care compania le deţine, fiecare cu cerinţe specifice de echipamente. Prin urmare, suntem foarte încântaţi că BMW a ales din nou soluţiile Getac, continuând succesul pe care l-a obţinut deja în optimizarea proceselor la nivel global cu ajutorul dispozitivelor noastre”, explică Rick Hwang, preşedinte Rugged & Video Solutions Business Group, Getac.

Getac Technology Corporation, una dintre filialele principale ale MiTAC-Synnex Business Group (cu venituri anuale de 38 miliarde de dolari în 2018), a fost înfiinţată în anul 1989 ca urmare a semnării unui joint venture cu GE Aerospace pentru furnizarea de produse electronice dedicate industriei de apărare. Astăzi, Getac produce notebook-uri şi tablete ultra-rezistente nu numai pentru armată, ci şi pentru industria auto şi de prelucrare, poliţie, pompieri, utilităţi, producţie, transport şi logistică.

 

CITEŞTE ŞI:

CES 2020: Bosch ridică ştacheta cu privire la inteligenţa artificială

Chinezii de la Xingyu vor produce în Serbia sisteme auto de ilumininare

Faurecia a preluat controlul integral asupra SAS Automotive Systems

 

Adaugati comentariu