Nexen Tire deschide, în Cehia, prima sa uzină din Europa

Producătorul sud coreean de anvelope, Nexen Tire, a deschis recent prima sa fabrică din Europa, la Zatec (Cehia), o localitate situată la aproximativ o oră şi jumătate de Praga.
nexen

Valoarea investiţiei a depăşit 880 milioane dolari, iar uzina va produce trei milioane de unităţi în 2019, urmând să ajungă la 11 milioane până în 2022.

„Deschiderea fabricii din Europa va duce la o creştere a eficienţei Nexen Tire faţă de producătorii auto din vecinătate. „Recunoscând importanţa de a fi mai aproape de clienţii noştri, am stabilit o bază de producţie care să răspundă nevoilor lor într-un mod mai prompt şi mai flexibil. În calitate de producător principal al Coreei, cu o istorie de 77 de ani în industria anvelopelor, intenţionăm să creştem capacitatea de producţie globală”, a comentat Travis Kang, CEO Nexen Tire.

Piesa centrală a noii unităţi de producţie este „Fabrica inteligentă” – o linie care include un sistem de operare cu capacitatea de a identifica orice defecte potenţiale înainte de apariţia acestora.

Fabrica include, de asemenea, un centru de cercetare şi dezvoltare pentru a ajuta la dezvoltarea produselor.

Nexen Tire operează acum patru instalaţii de producţie şi centre de cercetare şi dezvoltare în Republica Cehă, China, Coreea de Sud şi SUA. Compania a deschis recent un institut de cercetare în Seul, care acţionează ca un hub integrat de cercetare şi dezvoltare.

 

CITEŞTE ŞI:

Voss Automotive va deschide o nou fabrică în Europa de Est

Sprijin financiar pentru investiţii de peste 1 milion de euro

Totul la vedere: Tehnologie Continental pentru conducerea automatizată

 

Adaugati comentariu