Nokian Tyres creşte producţia fabricii din Nokia

Nokian Tyres creşte capacitatea de producţie a anvelopelor pentru autovehicule produse în fabrica din Nokia cu aproximativ 30%, prin introducerea unui program de lucru în patru ture.
Nokian Tyres

Pentru a susţine această creştere a capacităţii de producţie, Nokian Tyres deschide 80 de posturi noi.

Acţiunea de recrutare pentru noile locuri de muncă va începe imediat, în timp ce angajările vor avea loc începând cu luna septembrie şi vor dura până la sfârşitul anului, moment în care vor avea loc recrutări intensive.
Personalul va începe programul de lucru în patru schimburi, cel târziu, la începutul anului 2019.

“Pentru ca strategia noastră de creştere să funcţioneze, trebuie să creştem şi producţia. Nokian Tyres a beneficiat de un progres puternic, iar misiunea noastră este de a continua pe acelaşi drum prin dublarea afacerii din America de Nord şi prin creşterea afacerii din Europa Centrală cu 50% în următorii cinci ani. În acelaşi timp, urmărim menţinerea supremaţiei pe pieţele din ţările nordice şi din Rusia”, arată Hille Korhonen, Preşedinte şi CEO al Nokian Tyres.

Departamentul Nokian Tyres care se ocupă de producţia anvelopelor pentru automobile funcţionează, momentan, cu program de cinci zile pe săptămână, în trei ture, urmând ca acesta să ajungă să funcţioneze cu program de şase zile pe săptămână şi patru schimburi.

 

 

Adaugati comentariu