Premiul pentru Inovație CES 2021, acordat sistemelor Bosch eBike pentru computerul de bord Nyon

Pentru cea mai recentă soluție Connected Biking – computerul de bord multi-funcțional Nyon – Sistemele Bosch eBike au obținut „Premiul pentru Inovație CES 2021” la categoria „Inteligența  vehiculului și transport”. Asociația Consumatorilor de Tehnologie (CTA) acordă în fiecare an Premiul pentru Inovație CES pentru inovațiile în materie de tehnologie și design pentru produse de consum.
Bosch

„Soluțiile digitale, precum computerul de bord Nyon, sporesc plăcerea deplasării cu un eBike și  redefinesc mobilitatea, deoarece duc oamenii la destinație într-un mod flexibil, fără stres și în  siguranță. Premiul pentru Inovație  CES® 2021 recunoaște eforturile noastre de a dezvolta pe viitor această viziune a mobilității  cu soluțiile noastre conectate pentru biciclete”, a explicat Claus Fleischer, CEO-ul Bosch eBike Systems.

Computerul de bord multi-funcțional Nyon asigură navigația la bord, o funcție de monitorizare  a exercițiilor fizice, o funcție de blocare digitală, informații privind autonomia pe bază de  topografie și conectarea eBiker-ului la lumea digitală prin Bluetooth și Wi-Fi.

bosch

Astfel, utilizatorul Nyon se conectează la aplicația eBike Connect cu ajutorul smartphone-ului și transferă date despre rute și activități. Utilizatorul poate folosi computerul de bord simplu și intuitiv prin intermediul afișajului tactil sau prin intermediul unității de comandă, în timpul deplasării. Nyon este disponibil pe piață începând din luna octombrie 2020.

Computerul de bord Nyon a fost prezentat și în cadrul „All-Digital CES® 2021”, care a avut loc între 11 și 14 ianuarie 2021, în mediul online.

Noua generație de biciclete de la Bosch

O nouă generație de biciclete ia cu asalt țările și orașele şi face deja parte din viața de zi cu zi. Bicicletele eBike sunt un mijloc de transport modern pentru oameni moderni: oameni grăbiți și persoane care preferă stilul lejer, oameni care iubesc o formă fizică bună, dar şi confortul, navetiști, cicliștii care pedalează din plăcere şi, desigur, tineri şi vârstnici.

Avântul bicicletelor eBike cu tehnologie de top, fabricate deja de peste 70 de mărci importante din Europa, este posibil datorită componentelor pe care Bosch le dezvoltă până la perfecțiune.

Portofoliul Bosch variază de la unități propulsoare de înaltă eficiență (motor și cutie de viteze) și acumulatori de înaltă calitate la un computer ciclic și de bord inteligent care poate fi utilizat intuitiv. Perfecta coordonare a componentelor este cheia de boltă a performanței specifice Bosch atât în materie de confort cât și de eficiență.

Similare altor produse Bosch, sistemele eBike beneficiază de cunoștințele tehnice de specialitate în materie de tehnologie și producție ale Grupului Bosch. De la concepere și inginerie până la producție, marketing și servicii post-vânzare, sistemele Bosch eBike au stabilit constant noi standarde pentru industria eBike.

 

CITEȘTE ȘI:

Audi va produce mașini electrice de lux în parteneriat cu FAW, cel mai vechi producător auto din China

Asigurarea GAP – ce trebuie să știți înainte de a o cumpăra

Kaspersky avertizează asupra interesului atacatorilor cibernetici pentru securitatea auto

 

Adaugati comentariu