Producția Polestar 1 se va opri la 500 de unități pe an

Cu siguranță, nu vom vedea Polestar 1 pe toate drumurile. Și asta pentru că au apărut deja dificultăți în procesul de producție al mașinii sport, dificultăți care vor limita producția la 500 de unități pe an.

Polestar , coupe-ul plug-in hybrid cu un motor pe combustie și două motoare electrice, 1 va avea la bază o versiune scurtă a platformei folosite pentru Volvo S90. Caroseria din fibră de carbon va fi montată pe șasiu, o procedură care ia timp și care este foarte costisitoare. Ținând cont de acest aspect, Polestar a decis să limiteze numărul mașinilor produse anual.

Află aici totul despre mașină:

Polestar 1, noul coupe hibrid cu 600 CP de la Volvo

Polestar 1, cu 600 de cai putere, un cuplu de 1.000 Nm și autonomie electrică de 150 de kilometri, este primul model al companiei independente, de la divorțul acesteia de producătorul auto suedez, Volvo. Polestar va lansa un rival pentru Tesla Model 3, cu denumirea Polestar 2, în 2019. Câțiva ani mai târziu, va vedea lumina zilei Polestar 3, un crossover menit să fure clienții Tesla Model X. polestar 4 va fi cireașa de pe tort: o decapotabilă care va avea la bază Polestar 1.

Mașinile pot fi comandate doar online, atât timp cât clienții dețin un abonament în baza căruia plătesc o rată fixă.

Adaugati comentariu