Tehnologie avansată pentru creşterea siguranţei copiilor în maşini

Vayyar Imaging, lider mondial în tehnologia imagistică 3D, a anunţat la Salonul Auto de la Paris că va furniza companiei Valeo senzori avansaţi pentru a spori siguranţa pasagerilor din autovehicule.
valeo

Senzorii sofisticaţi de tip radar de la Vayyar vor permite Valeo să monitorizeze respiraţia sugarilor şi să declanşeze o alertă în caz de urgenţă, inclusiv în cazul în care un copil a rămas singur în interiorul unui vehicul.

Prin intermediul acestui parteneriat, companiile vor lucra împreună la pregătirea producţiei de masă, ceea ce va schimba radical standardele de siguranţă în industria auto.

Unici în domeniul lor, senzorii Vayyar asociază capabilităţile unor antene cu cele ale unor dispozitive transmiţător-receptor de tip radar pentru a identifica tiparele de respiraţie ale unui copil şi a transmite alerte la detectarea oricăror anomalii. Spre deosebire de alte tehnologii, aceşti senzori funcţionează în orice condiţii de lumină
şi dincolo de raza vizuală, pentru a monitoriza în mod constant şi a oferi actualizări în timp real privind starea de sănătate a micilor pasageri din vehicul.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Valeo, lider în industria automobilelor, pentru a aduce pe piaţă vehicule mai inteligente şi mai sigure. Prin integrarea noilor noastre abilităţi de detectare 3D cu produsele auto ale lui Valeo, vom contribui la salvarea vieţilor şi la prevenirea accidentelor. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm activitatea cu Valeo pentru a face ca maşinile intuitive şi conectate să devină realitate şi să ofere o atenţie sporită tuturor pasagerilor şi conducătorilor auto „, a subliniat Raviv Melamed, CEO, co-fondator şi preşedinte al Vayyar.

Vayyar Imaging este o companie lider pe piaţa de imagistică şi detecţie cu senzori de imagine 3D. Înfiinţată în 2011, are sediul central în localitatea Yahud Monoson din Israel.

Compania franceză Valeo, prezentă şi pe piaţa din România cu fabricile de la Mioveni şi Timişoare, produce o multitudine de componente auto, de la faruri până la sisteme electrice şi de la transmisii până la sisteme de climatizare.

În 2017, grupul a generat vânzări de 18,5 miliarde de euro şi a investit 12% din vânzări în cercetare şi dezvoltare. Valeo are 185 de fabrici, 20 de centre de cercetare, 36 de centre de dezvoltare şi 15 de platforme de distribuţie, iar la 30 iunie 2018 număra 115.000 de angajaţi în 33 de ţări din întreaga lume. Valeo este listată la bursa din Paris, iar cotaţiile sale intră în determinarea indicelui CAC 40.

 

Adaugati comentariu