TenarisSilcotub și-a dublat capacitatea de producție a componentelor pentru airbag

Printr-o investiție de peste 5,5 milioane de dolari, TenarisSilcotub și-a dublat capacitatea de producție a componentelor pentru airbag, întărind poziția Tenaris de furnizor strategic pentru producătorii de sisteme de siguranță pentru autovehicule.
tenarissilcotub

Potrivit reprezentanților companiei, linia este unicat în Europa, având testarea componentelor 100% automatizată, cu ajutorul unei instalații ce înglobează multiple metode de control, și a fost dezvoltată de către echipa R&D din cadrul grupului.

Tenaris Silcotub exportă 80% din producţie şi are drept clienţi companii din industria energetică precum OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, dar şi producători de componente auto precum Autoliv. Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 de tone de oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive.

TenarisSilcotub, parte a companiei Tenaris, este cel mai important producător român de țevi fără sudură cu diametre mici, având pe piaţa locală locaţii în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi şi Cluj-Napoca.

Filiala Silcotub face parte din grupul internaţional Tenaris, lider de piaţă la nivel mondial, controlat de familia Italiană Rocca. Cu peste 20.000 de angajaţi, Tenaris activează pe 5 continente, având fabrici în 17 ţări.

 

CITEȘTE ȘI:

Ford oprește temporar producția modelului Focus în Germania

Bosch câștigă comenzi în valoare de miliarde pentru computerele auto

Continental investește 140 mil. euro într-o nouă fabrică din Serbia

 

 

 

Adaugati comentariu