Uniţi împotriva coronavirusului: angajaţii Continental se implică la nivel mondial

Angajaţii Continental din întreaga lume colaborează pentru a reduce răspândirea şi consecinţele pandemiei coronavirusului, oferind ajutor specific prin diferite iniţiative, inclusiv producţia de echipament de protecţie.
continental

În perioade de distanţare socială, ei propun propriile idei, lucrează împreună la concepte inovatoare şi contribuie la protecţia sănătăţii şi a binelui comun.

„Suntem mândri de unitatea de la Continental şi de iniţiativele şi creativitatea angajaţilor noştri în timpul acestei crize. Una dintre cele patru valori ale companiei noastre iese clar în evidenţă: solidaritatea. Cu solidaritate, compasiune, empatie şi responsabilitate depăşim provocările împreună. Valorile noastre aduc astfel încă o dată valoare adăugată comunităţii. Prin menţinerea contactelor sociale într-un cadrul clar, în măsura posibilităţilor actuale şi cu respectarea măsurilor de siguranţă, putem să creştem şi să ne apropiem şi mai mult ca comunitate globală în timpul acestei crize“, a explicat dr. Ariane Reinhart, membru al Consiliului Executiv Continental şi directorul de resurse umane al companiei..

Implicarea companiei şi a angajaţilor în România

Angajaţii din toate ţările fac schimb de idei prin intermediul diferitelor reţele ale companiei, cum ar fi grupuri de proiecte şi platforme de colaborare internă şi încep programe care să ajute cât mai multe persoane din întreaga lume.

Continental România, alături de angajaţii din toate locaţiile sale din ţară, s-a implicat în lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Printre iniţiativele desfăşurate în baza donaţiilor făcute de Continental România şi Vitesco România, de peste 60.000 de euro, se numără achiziţionarea a două noi ventilatoare neinvazive, patru containere de triaj epidemiologic, cinci infuzomate, 10.000 de măşti pentru medicii de familie, teste COVID-19, consumabile pentru spitale şi materiale pentru producţia de viziere.

Compania a împrumutat unei unităţi spitaliceşti şi un AGV echipat cu filtre UV pentru dezinfectarea de coridoare. Pe lângă toate acestea, mulţi angajaţi au făcut şi donaţii direct către organizaţii neguvernamentale care au iniţiat proiecte pentru lupta împotriva COVID-19.

De asemena, trei ventilatoare neinvazive care au fost scoase din uz au fost reparate datorită contribuţiei companiei la o iniţiativă a ACAROM. Compania sprijină constant sistemul educaţional, astfel că, şi în această situaţie deosebită, Continental este alături de elevii şi cadrele didactice care întâmpină dificultăţi în participarea la învăţământul online impus de pandemie, prin donarea de laptopuri în acest folos.

 

Citițu articolul integral pe www.floteauto.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Bosch se implică activ în lupta împotriva Covid -19 în România

Bosch se implică atât în inovaţii tehnologice, cât şi în acţiuni climatice

230.000 de angajaţi din industria auto, solidari în lupta împotriva Covid-19

 

Adaugati comentariu