Bahri Kurter, noul Vicepreşedinte Senior al Nokian Tyres pentru Europa Centrală

Bahri Kurter a fost numit în funcţia de Vicepreşedinte Senior al Nokian Tyres pentru Europa Centrală. El va prelua această poziţie, cel târziu, în luna iulie a acestui an.
Bahri Kurter

Bahri Kurter (Masterand în Economie) se alătură echipei Nokian Tyres din funcţia de Manager General al Groupe SEB Germania, Austria şi Suedia (DACH), grup care deţine în portofoliu branduri precum Krups, Tefal şi Moulinex.

Înainte de această poziţie, Kurter a deţinut mai multe funcţii de conducere în cadrul companiilor Puma, Nike, Protecter & Gamble. Acesta se alătură echipei de management a Nokian Tyres, sub îndrumarea Preşedintelui & CEO-ului Hile Korhonen.

“Bahri Kurter are un parcurs profesional solid pe piaţa din Europa Centrală. Faptul că este familiarizat atât cu industria bunurilor de consum şi retail din Europa, cât şi cu managementul vânzărilor, reprezintă un avantaj major, care va contribui la atingerea obiectivului pe care ni l-am propus pentru următoarea perioadă, acela de a creşte vânzările din Europa Centrală cu 50%.”, spune Hile Korhonen, Preşedinte&CEO Nokian Tyres.

Nokian Tyres dezvoltă şi produce anvelope premium pentru persoanele care apreciază siguranţa şi durabilitatea. Inspirată de moştenirea scandinavă, compania fabrică produse inovatoare pentru autoturisme, camioane şi utilaje grele, pentru un condus fără griji în orice condiţii. Lanţul Vianor furnizează anvelope şi service auto. În 2018, vânzările nete ale companiei, cu aproximativ 4.800 de angajaţi, au fost de 1,6 miliarde de euro. Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki.

CITEŞTE ŞI:

Renault a primit o propunere care poate schimba radical industria auto

Masternaut a fost preluată de Grupul Michelin

Bosch a înregistrat, în 2018, o creştere puternică în România

 

Adaugati comentariu