BMW poate începe construcţia uzinei de la Debrecen

Lucrările de construcţie la uzina BMW pot începe în condiţiile în care contractul privind achiziţionarea terenului a fost semnat, iar grupul a devenit proprietarul terenului.
bmw

Potrivit ministrul ungar al Inovaţiei şi Tehnologiei, Laszlo Palkovics, Guvernul de la Budapesta a contribuit cu 130 miliarde forinţi (388,4 milioane euro) pentru îmbunătăţirea infrastructurii de transport din jurul zonei industriale amplasată în nord-vestul oraşului Debrecen, care va găzdui şi viitoarea uzină BMW. Alte 35 de miliarde de forinţi urmează să fie cheltuite pentru dezvoltarea sistemului educaţional din Debrecen, în ideea de a furniza mână de lucru calificată companiilor din oraş.

În luna august 2018, BMW a anunţat că va construi o noua uzină în Ungaria, în apropierea oraşului Debrecen, la mai puţin de 40 de kilometri de graniţa cu România. BMW va investi un miliard de euro pentru o noua uzina la Debrecen, care va avea o capacitate de până la 150.000 de unităţi pe an şi va crea peste 1.000 de locuri de
muncă.

BMW produce automobile complete la fabricile sale din Germania (München, Dingolfing, Regensburg şi Leipzig), Statele Unite ale Americii (Greer, Carolina de Sud), Mexic (San Luis Potosi) Rosslyn) şi China (Shenyang ). BMW are, de asemenea, operaţiuni de asamblare locală, folosind componente complete, în Thailanda, Rusia, Egipt, Indonezia, Malaezia şi India (Chennai).

 

CITEŞTE ŞI:

Daimler va plăti o amendă de 870 mil. euro pentru încălcarea regulilor privind emisiile

Hyundai şi Aptiv vor dezvolta tehnologii pentru conducere autonomă

ACAROM: Industria auto europeană spune NU unui Brexit fără acord

 

Adaugati comentariu