Eckerle Automotive investește într-o centrală fotovoltaică pentru reducerea emisiilor de CO2

Electrica Furnizare a fost aleasă de compania Eckerle Automotive pentru realizarea proiectului de construcţie la cheie a unei centrale electrice fotovoltaice cu o putere instalată de 314,82 kWp şi o producţie medie anuală de energie electrică estimată la 339 MWh. Investiţia va ajuta la reducerea emisiilor de CO 2 cu peste 102 de tone pe an.
Eckerle Automotive

Proiectul demarat în Cluj-Napoca a presupus instalarea modulelor fotovoltaice pe acoperişul fabricii Eckerle Automotive.

„Proiectul la cheie privind implementarea unei centrale electrice fotovoltaice pentru partenerul nostru Eckerle Automotive din Cluj-Napoca are o putere instalată totală de 314,82 kWp prin montarea a 594 de panouri fotovoltaice de 530Wp. Ne onorează faptul că Electrica Furnizare a fost selectată pentru realizarea acestui proiect de către o companie mulţinaţională de succes, proiect care va reduce emisiile de carbon cu peste 102 tone/an şi va genera o reducere de costuri privind energia electrică utilizată. Avem expertiza necesară pentru a oferi soluţii la cheie care să îndeplinească aşteptările partenerilor noştri de afaceri, precum predictibilitate în costurile cu furnizarea energiei electrice, reducerea amprentei de carbon şi creşterea eficienţei energetice. Suntem prezenţi la nivel naţional prin consultanţi de vânzări specializaţi care pot propune soluţii personalizate pentru toate segmentele de clienţi şi tipurile de industrie, beneficiile fiind vizibile imediat după implementarea proiectelor”, a precizat Iulian Matei, directorul Departamentului Clienţi Cheie Electrica Furnizare.

„Compania Eckerle Automotive, parte a grupului PRETTL, are o experienţă de peste 50 de ani în tehnologia sistemelor de port-perii pentru motoarele electrice de acţionare a geamurilor, scaunelor, ştergătoarelor de parbriz folosite de toate mărcile auto. Aceste sisteme sunt fabricate pe linii de producţie complet automatizate, linii construite la rândul lor tot de către Eckerle Automotive. Compania Eckerle Automotive şi-a setat obiectivul de „zero emisii CO2″ până în 2025. Eckerle vrea să-şi aducă contribuţia la asigurarea unui viitor sustenabil, prietenos cu mediul înconjurător. În acest sens, am ales să facem acest pas şi să implementăm parteneriatul cu Electrica Furnizare, cu care avem o colaborare excelentă”, a declarat Andrei Trombitas, director general Eckerle Automotive Romania.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Nokian Tyres se pregătește de ieșirea de pe piața din Rusia

BMW a demarat producția de mașini electrice la noua sa uzină din China

 

 

Adaugati comentariu