Garett Motion – 20 de ani în producţia de turbosuflante

Garett Motion, furnizor de tehnologie de vârf pentru vehicule, a sărbătorit împlinirea a 20 de ani de producţie în cadrul fabricii sale de turbosuflante din Bucureşti.
garett

Unitatea, preluată de Garett anul acesta de la Honeywell Transportation Systems a contribuit la producţia a peste 40 de milioane de motoare cu turbosuflante, montate pe vehicule la nivel global.

Aceasta este cea mai mare unitate de producţie de turbosuflante din lume. Fabrica a început ca producător de componente în 1998, înainte de a începe producţia de turbosuflante în anul 2003.

Forţa de muncă locală a crescut cu peste 400% din 1998.

Fabrica are în prezent aproape 900 de angajaţi care susţin activitatea a 14 module de fabricaţie având ca rezultat producţia de turbosuflante ce echipeaza mai mult de 25 de mărci din sectorul auto din Europa, cele două Americi şi Asia.

„Brandul Garrett – Advancing Motion este cunoscut în întreaga lume pentru tehnologia diferenţiatoare care ajută producătorii de autovehicule să-şi îmbunătăţească performanţele motoarelor şi manevrabilitatea vehiculelor, în combinaţie cu o mai mare eficienţă a consumului de combustibil şi reducerea emisiilor poluante”, a arătat Olivier Rabiller, preşedinte şi CEO Garrett.

 

Adaugati comentariu