KIA prezintă un concept 100% electric la CES

KIA concept

KIA a anunțat că va prezenta la CES un concept 100% electric. Organizat de Consumer Technology Association, evenimentul de la Las Vegas este de jumătate de secol locul în care sunt prezentate cele mai importante noutăți și tendințe în domeniul electronicii și noilor tehnologii.

Deocamdată KIA nu a dezvăluit decât un colaj de imagini teaser, însă acesta a fost însoțit de mesajul oficial că ”este un concept care dezvăluie viziunea mărcii pentru mobilitatea viitorului”. Totodată, potrivit informațiilor preliminare, inginerii constructorului sud-coreean folosesc acest model pentru a prezenta un nou tip de interfață om-mașină despre care afirmă că este unic pe piață. Chiar dacă în comunicatul preliminar nu este precizat numele, din imaginile care prezintă zona spate a mașinii se poate vedea foarte clar numele Niro EV.

KIA CES

Oficialii KIA au precizat că pe lângă acest concept, la CES vor prezenta și câteva variante proprii pentru sistemele de conectivitate și conducere autonomă care se vor putea găsi, nu peste multă vreme, pe versiunile de producție ale mărcii. Între acestea, potrivit unor informații din interiorul companiei, și prima versiune de transmisie de date in-car 5G.

Ediția din acest an a CES se va desfășura săptămâna viitoare, între 9 și 12 ianuarie

Adaugati comentariu