Kyungshin Cable a finalizat construcția fabricii din Serbia

Producătorul sud-coreean de piese auto Kyungshin Cable a finalizat construcția fabricii sale din Smederevska Palanka (Serbia) și intenționează să demareze producția în luna martie, a declarat primarul orașului, Nikola Vucen, citat de publicația SeeNews.
Kyungshin Cable

Compania instalează în prezent utilaje la fabrică, care va angaja o forță de muncă de aproximativ 1.000 de peprsoane, a mai anunțat Nikola Vucen.

Kyungshin Cable a început construcția fabricii de 25 de milioane de euro în luna mai 2020 și a planificat inițial să înceapă producția în august 2021.

Compania operează în cadrul Kyungshin Group și produce componente electronice pentru industria auto, în principal seturi de cabluri pentru producători precum Hyundai, Kia, Volkswagen, Ford, Volvo și BMW.

Kyungshin Cable, cu sediul central la Incheon, metropola-port de pe coasta vestică a ţării, deţine cinci fabrici în Coreea de Sud şi şase subsidiare în afara ţării, în China, SUA, India, Honduras, Cambogia şi Mexic. Tot la Incheon, Kyungshin Cable are un centru de cercetare-dezvoltare.

 

CITEȘTE ȘI:

Chinezii de la Semcorp deschid în Ungaria o fabrică de folii separatoare pentru industria auto

Grupul austriac Voestalpine anticipează o redresare a industriei auto

Volkswagen își redirecționează investițiile promise în Turcia către Slovacia

 

 

Adaugati comentariu