Kyungshin Cables a ales Serbia pentru o investiţie de 20 de mil. euro

Compania sud-coreeană Kyungshin Cables intenţionează să investească 20 de milioane de euro în construcţia unei fabrici în Sebia, unde va produce cablurilor pentru încărcătoarele de vehicule electrice.
Adler Pelzer

Kyungshin Cables intenţionează să înceapă construcţia fabricii în aprilie şi să o finalizeze în 2021, a precizat ministrul sârb al Economiei.

Unitatea de producţie va fi construită în localitatea Smederevska Palanka, din centrul ţării. Aici vor fi angajate 700 de persoane.

Memorandum de înţelegere (MoU) cu guvernul oraşului Smederevska Palanka pentru construcţia fabricii a fost semnat la începutul lunii martie.

Kyungshin Cable operează în cadrul grupului Kyungshin şi produce componente electronice pentru industria auto, în principal seturi de cablu pentru marii constructori auto precum Hyundai, Kia, Volkswagen, Ford, Volvo şi BMW.

Compania, cu sediul central la Incheon, metropola-port de pe coasta vestică a ţării, deţine cinci fabrici în Coreea de Sud şi şase subsidiare în afara ţării, în China, SUA, India, Honduras, Cambogia şi Mexic. Tot la Incheon, Kyungshin Cable are un centru de cercetare-dezvoltare.

 

CITEŞTE ŞI:

Coronavirus – impactul devastator asupra industriei auto

Bosch semnează un nou parteneriat strategic cu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj

 

Adaugati comentariu