Liqui Moly: Nou ulei special pentru modelele Ford

LIQUI MOLY, producătorul german de uleiuri de motoare şi aditivi, a anunțat lansarea unei noi generații de lubrifianți dedicați modelelor din gama Ford.

LIQUI MOLY Special Tec F 0W-30 a fost special creat pentru autovehiculele Diesel TDCi actuale de la Ford. Acesta îndeplineşte norma Ford „Ford WSS-M2C 950-A” şi este compatibil cu autovehiculele diesel TDCi începând cu anul de fabricaţie 2014.

Datorită viscozităţii la temperaturi joase de 0W, este într-adevăr un ulei foarte fluid, ceea ce reduce consumul de carburant. În acelaşi timp oferă o protecţie înaltă la uzură, inclusiv pentru autovehiculele cu sistem Start/Stop automat.

Seria Special Tec de la LIQUI MOLY conţine uleiuri de motor adecvate numai pentru anumite modele de autovehicule. „F“-ul din denumire indică că este vorba despre un ulei pentru modelele Ford. Pe lângă noul ulei pentru Ford, a apărut deja un al doilea ulei pentru modele mai vechi de autovehicule Ford, şi anume Special Tec F 5W-30.

Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania, iar în anul 2015 a obţinut o cifră de afaceri de 441 milioane euro. Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare.

Adaugati comentariu