Nokian Tyres a inaugurat prima fabrică proprie din SUA

Nokian Tyres a marcat recent deschiderea oficială a fabricii sale de producţie din America de Nord, amplasată în localitatea Dayton (Tennessee). Unitatea de 830.000 de metri pătraţi este una dintre cele mai performante şi complexe fabrici din industrie.
Nokian Tyres


Cu ocazia inaugurării acestei fabrici din SUA, compania continuă să îşi canalizeze obiectivele de siguranţă şi durabilitate printr-o producţie anuală de aproximativ patru milioane de anvelope, după ce fabrica va atinge capacitatea maximă. În acea etapă, compania estimează că va avea aproximativ 400 de angajaţi. În acest moment, fabrica este în stadiul de testare a activităţilor de producţie, urmând ca în anul 2020 să fie produse primele anvelope pentru uz comercial.

Nokian Tyres plănuieşte să îşi dubleze vânzările din America de Nord în următorii cinci ani

„Inaugurarea fabricii Dayton marchează un moment foarte important în strategia noastră de creştere. Echipa multinaţională, formată din oameni foarte muncitori şi serioşi, a reuşit să aducă la viaţă viziunea companiei. Noul centru de activitate din SUA ne va ajuta să producem anvelope sigure şi durabile, adaptate nevoilor consumatorilor din America de Nord.”, spune preşedintele şi CEO-ul Nokian Tyres, Hille Korhonen.

Fondată în Finlanda şi cu sediul central situat tot acolo, Nokian Tyres este compania care a inventat anvelopele de iarnă şi pe cele mixte şi a continuat de-a lungul anilor să creeze produse premium pentru toate segmentele, în fabricile din Finlanda şi Rusia. Cu ocazia inaugurării noii fabrici din Dayton, Nokian Tyres îşi propune să completeze cererea de anvelope din ce în ce mai mare din America de Nord şi să profite de oportunităţile pe care le oferă ţările în care îşi fac simţită prezenţa toate anotimpurile şi toate tipurile de vreme.

Noua fabrică Dayton este rezultatul colaborării neîntrerupte dintre autorităţile din America de Nord, experţi din Finlanda şi Rusia, lucrători în construcţii, instalatori de echipamente şi un prim grup entuziast de angajaţi locali dornici să producă unele dintre cele mai sigure şi mai durabile anvelope de pe continent.

Nokian Tyres îşi va menţine aceleaşi standarde stricte de sustenabilitate şi în fabrica Dayton pentru a minimiza cantităţile de emisii şi deşeuri. Panourile solare vor fi instalate în parcare, iar compania va recicla excesul de materiale rezultat din producţie. Generatorul electric din parcare va genera 3 MW de energie electrică pentru a fi utilizată în fabrică.

În septembrie, compania a fost admisă în Indicele Global de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv. Doar 10% dintre cele mai sustenabile companii din lume sunt incluse în acest top.

În noua fabrică ecologică vor fi produse anvelope mixte, pentru toate sezoanele şi toate tipurile de vreme, pentru a satisface nevoile şoferilor şi pentru a acoperi creşterea tot mai mare. Noul centru de activitate va ajuta Nokian Tyres să-şi alinieze reţeaua globală de producţie pentru a răspunde cerinţelor din alte regiuni. În acest fel, celelalte regiuni în care există centre de producţie vor avea mai mult timp pentru a adapta anvelopele cerinţelor locale.

 

CITEŞTE ŞI:

Noua fabrică Volkswagen din Turcia va produce anual 300.000 de vehicule VW Passat şi Skoda Superb

Vitesco Technologies: Noua marcă ţinteşte poziţia de lider în domeniul tehnologiilor drivetrain

Primul proces colectiv împotriva Volkswagen a început. 470.000 de reclamanţi individuali

 

Adaugati comentariu