Porsche Engineering Romania îşi va mări echipa de peste 3 ori

Compania producătoare de software pentru industria automotive Porsche Engineering Romania, subsidiara locală a Porsche Engineering Group, a închiriat o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne în proiectul Vivido din Cluj - Napoca.

Compania va prelua 2.200 de metri pătraţi de spaţii de birouri în perioada imediat următoare, o suprafaţă adiţională închiriabilă de 1.300 de metri pătraţi urmând a fi preluată în 2020. Suprafaţa totală este cea mai mare preluată în ultimele 12 luni în cea mai mare piaţă regională de birouri din afara Bucureştiului.

Închirierea noii suprafeţe de birouri va permite Porsche Engineering România să îşi mărească de peste trei ori echipa locală, o nouă creştere a numărului de specialişti care lucrează în cadrul companiei fiind deja prevăzută pentru anul 2020. La momentul deschiderii subsidiarei locale în 2016, compania avea în România şapte angajaţi.

„Cluj – Napoca este Silicon Valley – ul României şi decizia Porsche Engineering de a se dezvolta aici este astfel una logică. Vom continua să ne dezvoltăm activitatea din România, am încheiat deja de mai mulţi ani partneriate cu institutiile de învăţământ superior din Cluj – Napoca şi dorim de asemenea să continuăm să atragem cei mai buni ingineri din România, care îşi doresc să facă parte din echipa uneia dintre cele mai inovatoare companii şi să dezvolte soluţii software de top pentru industria automotive”, a subliniat Marius Mihailovici, location manager al companiei.

 

 

Adaugati comentariu