Schaeffler îşi reorganizează portofoliul de piese de schimb pentru şasiu sub marca FAG

Divizia Automotive Aftermarket a companiei Schaeffler şi-a reorganizat portfoliul pentru reparaţia şasiului. Începând de la 1 iunie 2019, specialiştii Aftermarket îşi extind gama de produse sub marca FAG cu piese pentru direcţie şi suspensie, arbori cardanici şi rulmenţi sarcină amortizor.
FAG

Împreună cu programul existent de rulmenţi de roată, compania oferă un portofoliu pentru reparaţii profesioniste ale şasiului, sub marca sa FAG, care este lider de piaţă. Această iniţiativă a diviziei este o consecinţă a strategiei ample a firmei Schaeffler privind calitatea, care se reflectă în produsele sale pentru piaţa de piese de schimb în ceea ce priveşte alegerea materialelor, dezvoltarea şi montajul, precum şi soluţiile de reparaţie adaptate la cerinţele clientului.

„Prin folosirea unor tehnologii de acoperire şi etanşare durabile, care îmbunătăţesc performanţa, oferim o calitate înaltă şi uniformă pentru întregul portofoliu. Fiecare piesă componentă în parte, până la cel mai mic accesoriu, este dezvoltată şi testată în conformitate cu standardele de calitate ale companiei”, a spus Dr. Robert Felger, Preşedinte Managementul Produselor şi Cercetare & Dezvoltare de la divizia Automotive Aftermarket a companiei Schaeffler.

De fapt, sub marca sa FAG, compania are peste 130 de ani de experienţă în dezvoltarea şi producţia de componente şi module avansate de şasiu pentru producătorii de echipamente originale.

Schaeffler îşi demonstrează angajamentul de a dezvolta şi tehnologii orientate spre viitor pentru şasiuri, cu produse inovatoare ca bara stabilizatoare electrică anti-ruliu şi modulul inteligent pentru viraj.

Conceptul de calitate al companiei include şi înlesnirea efectuării de către atelierele service auto a unor reparaţii eficiente şi fiabile. Axându-se în special pe toate aplicaţiile obişnuite pentru şasiu la parcul european de automobile, divizia Schaeffler şi-a sporit portofoliul cu numeroase accesorii, ca răspuns la cererile atelierelor service auto.

Soluţiile de reparaţie FAG conţin toate componentele, precum şi toate accesoriile necesare, ca piuliţe şi bolţuri – de aceeaşi calitate ca piesa de schimb.

 

CITEŞTE ŞI:

Christophe Dridi, Dacia: În următorii 3 ani vom investi 800 mil. euro

Cea mai mare investiţie din istoria Nokian Tyres prinde contur

Volkswagen va produce modelul Amarok în Uzbekistan

 

Adaugati comentariu