Volkswagen Passat primește un update tehnologic în 2018

Volkswagen-Passat Shanghai

Volkswagen oferă dotări standard generoase la modelul Passat, break și limuzină, începând cu 2018. Toate versiunile vin acum cu faruri LED și scaune față încălzite.

SE Business, GT și Alltrack primesc standard faruri LED și lumini de zi LED care devin portocalii atunci când semnalizatoarele sunt acționate. Și scaunele încălzite vor fi oferite în pachetul de bază. SE Business primește control al climei pe trei zone, permițând astfel șoferului, pasagerului din față și celor din spate să seteze temperaturi diferite.

Volkswagen pregătește și lansarea versiunii facelift, care va prelua elemente de design de la coupe-ul în patru uși Arteon, incluzând aici grila îndrăzneață și farurile cu semnătură luminoasă nouă. Un sistem multimedia nou, control prin gesturi și funcții de rulare autonomă sunt armele cu care Volkswagen încearcă să atragă noi clienți. În gamă se va regăsi și o versiune Blue Motion mild hybrid. Auto Bild anunță că modelul va fi lansat în această vară și va ajunge în showroom-uri în toamnă.

Nu a dus-o deloc rău Volkswagen anul trecut. A produs nu mai puțin de 6 milioane de vehicule în 2017, în cele 50 de uzine din lumea întreagă.

Adaugati comentariu