Volvo S90, sedanul ce îmbină luxul sofisticat cu tehnologia intuitivă

Volvo S90

Remarcându-se prin designul simplu și natural, specific scandinav, completat de interiorul reconfortant și relaxat, cu lumină naturală din belșug, modelul de autoturism Volvo S90  se remarcă prin numeroase accente, care definesc luxul desăvârșit.

Culorile de interior sunt plăcute, atent alese, și sunt completate de minimalismul funcțional cu care ne-a obișnuit brandul suedez. Simplitatea se îmbină cu eleganța pentru a crea un design aparte, iar liniile discrete, detaliile definite și echilibrul proporțiilor accentuând percepția de lux.

Volvo S90 a fost conceput pentru a-ți permite să conduci în stilul tău, oferind mai multe moduri de deplasare care se potrivesc cu drumurile pe care urmează să le parcurgi și cu starea ta de spirit.

Trei dintre aceste moduri de deplasare sunt predefinite: modul Confort îți oferă confort maxim, Dynamic mărește răspunsurile mașinii și Eco ajută la maximizarea eficienței. Un al patrulea, modul individual, îți permite combinarea acestor caracteristici pentru a crea o mașină adaptată așteptărilor tale.

Poți avea o mașină adaptată stilului tău? Da, și nu numai atunci când ne referim la modul de deplasare! Gama de accesorii de styling oferită de Volvo este proiectată să completeze perfect modelul S90. Kitul de styling exterior conține numeroase elemente destinate personalizării mașinii: un spoiler frontal și detaliu geam cu inserții, un spoiler bootlid, guri de evacuare duble, inserții cromate, în culoarea caroseriei sau lucioase negre…

Un model cu multe elemente de noutate pentru Volvo, păstrând însă același standard deosebit de siguranță pentru care este renumit producătorul scandinav.

Volvo S90 beneficiază de funcția inovativă Volvo City Safety, ce identifică ceilalți participanți la trafic și potențialele pericole (de la celelalte mașini la pietoni sau bicicliștii) utilizând tehnologia radar o cameră performantă pentru a avertiza șoferul dacă detectează posibilitatea unei coliziuni.

 

În plus, o celulă de siguranță rigidă, construită din oțel de bor cu rezistență foarte mare, protejează fiecare pasager al mașinii.

Contactează dealer-ul Volvo din București sau din țară care te va ajuta să alegi modelul și configurația potrivită pentru mașina ta și a familiei tale. Varianta ideală este un dealer Volvo care propune modele în stoc, disponibile în orice moment.

Volvo S90 – modele și prețuri

Configurează-ți și tu propriul Volvo S90 pornind de la dealerii Volvo autorizați din București sau din țară. Pe https://oferte.volvocarsdealer.ro/ găsești numeroase oferte pentru autoturismele Volvo de pe stoc în București și în țară. Prețurile Volvo S90 pornesc de la 42,003 euro + TVA pentru varianta de echipare Inscription.

Dacă dorești să testezi un autoturism Volvo S90, programează chiar acum un Test Drive la cel mai apropiat agent Volvo din București și din țară – te vei putea bucura de o experiență personalizată, beneficiind de asistență profesionistă pentru a alege autoturismul potrivit în deplină siguranță.

Volvo S90 este sedanul ce combină designul simplu și elegant, specific scandinav, cu luxul, pentru ca fiecare călătorie să fie una specială, indiferent că vorbim despre drumurile zilnice la job sau despre vacanțele la munte sau mare.

Adaugati comentariu