BFGoodrich va produce la Zalău anvelope de camion

BFGoodrich, liderul mondial în anvelope off-road de peste 100 de ani, va produce la Zalău noua sa gamă de anvelope pentru camioane și autobuze. BFGoodrich produce anvelope de camion de 30 de ani în SUA, dar a intrat pe acest sector al pieței din Europa în urmă cu doar câteva luni.
BFGoodrich Zalau

Anvelopele de camion BFGoodrich au un nivel de preț mai redus decât cel al produselor premium din grup (marca Michelin) și se adresează flotelor care nu urmăresc foarte strict performanțele de consum și kilometraj. Pentru acest eveniment, fabrica Michelin de la Zalău a primit utilaje noi, care vor crește gradul de automatizare și productivitatea.

”Această lansare este un moment important pentru brandul BFGoodrich și continuă promisiunile noastre de a oferi valoare în tot ceea ce facem. Suntem încrezători că noua gamă de camioane și autobuze va fi cu adevărat semnificativă pentru piața europeană și va întări și mai mult istoria globală a brandului BFG”, a declarat Martin Thiollier, Vice Președinte Marketing și Vânzări Europa Central Sudică Michelin.

Noua gamă pentru camioane acoperă cele mai importante categorii de camioane din Europa:

► TRANSPORT INTERNAȚIONAL
BFGoodrich Route Control – dedicat transportului de mărfuri, această gamă oferă siguranță și performanță pe termen lung. Anvelopele pot fi reșapate și recalibrate pentru a reduce prețul per kilometru. Route Control este dedicată flotelor și este adaptată pentru nevoile lor, mai exact anvelope pentru axa direcție și anvelope pe serie 60 pentru a optimiza transporturile dedicate încărcăturilor grele (mega).

► CONSTRUCȚII
BFGoodrich Cross Control – pentru activitățile de pe șantierele de construcții, foarte robuste, au fost testate cu rigurozitate pe circuitele din Africa; Robustețe crescută în carcasă.

► TRANSPORT URBAN
BFGoodrich Urban Control – în special pentru autobuzele de pasageri, aceasta este o anvelopă sigură și cu zgomot redus. Dispune de protecție suplimentară laterală și este echipată cu un chip RFID pentru o întreținere ușoară a pneurilor și gestionarea inventarului.

CITEȘTE ARTICOLUL INTEGRAL PE CARGO-BUS.RO!

Adaugati comentariu