Birou de recrutare Schaeffler la Braşov

Prezentă în Braşov de mai bine de un deceniu, Schaeffler România este una dintre cele mai mari unităţi de producţie dintre cele 170 de locaţii ale grupului din întreaga lume, furnizor de componente automotive şi pentru industrie.

În prezent, compania a ajuns la 6 hale de producţie, un centru modern de inginerie şi un centru de formare si reconversie profesionala bazându-se pe un număr de 4.600 angajaţi, recrutaţi atât din judeţul Braşov cât şi din judeţele învecinate.

În perioada 2018-2019 locaţia se va dezvolta în continuare şi va adăuga noi hale, de producţie, logistică şi inginerie. Această creştere va fi însoţită de o mărire a echipei, de la operatori, la ingineri, specialişti şi manageri.

„Această extindere a fost posibilă şi datorită talentului şi angajamentului unei echipe extraordinare. Angajaţii noştri sunt capitalul cel mai important al companiei. Cu ei am dezvoltat această fabrică de vârf, cu performanţă nu doar pentru Cristian, Braşov sau România, dar şi pentru Europa şi chiar pentru întreaga lume”, afirmă directorul companiei, Sorin Poteraş.

Dar pentru o echipă care doreşte să se mărească în contextul economic actual, unde oferta de locuri de muncă este tot mai mare, cu ce convinge Schaeffler ca angajator?

„Angajaţii de astăzi nu se mai uită doar la salariu când primesc oferte de muncă. Salariul este doar punctul de pornire. Pachetul de beneficii şi prime reflectă adevărata valoare a venitului. O companie puternică, de succes, recompensează performanţa şi oferă beneficii care pot surprinde pe mulţi. La Schaeffler fiecare lună poate aduce prime şi bonusuri, precum cele de concediu, de sărbători, etc., la care se adaugă prime substanţiale de performanţă şi succes. De asemenea, beneficiile medicale, alături de subvenţia de la cantină, unde se oferă zilnic un meniu extrem de variat, pot cântări foarte mult în alegerea companiei Schaeffler”, explică directorul de Resurse Umane, Carmen Stroe.

Schaeffler caută pentru locaţia din Cristian: rectificator CNC, strungar CNC, frezor CNC, inginer pregătirea fabricaţiei, inginer proiectant, team leader, planificator calitate, controlor metode nedistructive, achizitor. Sunt deschise şi poziţii pentru specialişti IT, care să susţină dezvoltarea tehnică a produselor.

Grupul german Schaeffler produce prin componente şi sisteme de înaltă precizie pentru motoare, prin transmisie şi aplicaţii pentru şasiu, precum şi prin soluţii de rulare bazate pe rulmenţi, pentru o paletă largă de aplicaţii industriale. Compania a generat vânzări de aproximativ 14 miliarde de euro în 2017. Cu aproximativ 90.000 de angajaţi în întreaga lume, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale din Europa, în proprietate familială. Grupul a dezvoltat o reţea mondială de unităţi de producţie, centre de cercetare şi dezvoltare şi societăţi de vânzare în aproximativ 170 de locaţii din peste 50 de ţări.

 

Adaugati comentariu