Bosch, prima companie industrială neutră din punct de vedere al CO2

Din 2020, Bosch va deveni prima companie industrială neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie, Dr. Volkmar Denner.
bosch

Conform Agenţiei Internaţionale pentru Energie (IEA), procesul de producţie este responsabil pentru aproape o treime din emisiile de CO2 la nivel global. De aceea, Bosch îşi intensifică eforturile, cu un succes deja prezent, pentru a reduce emisiile de CO2.

„Vom fi prima companie industrială importantă care va atinge obiectivul ambiţios de neutralitate în materie de emisii de CO2 într-o perioadă de puţin peste un an. Din 2020, va avea o amprentă netă de carbon zero. Toate cele 400 de locaţii Bosch de la nivel global vor fi neutre în materie de emisii de CO2, din 2020”, a anunţat Dr. Volkmar Denner, preşedintele Consiliului de Administraţie.

Pentru a atinge acest obiectiv, compania va utiliza patru pârghii majore. Cu alte cuvinte, va spori eficienţa energetică, va creşte proporţia de resurse regenerabile în alimentarea cu energie, va achiziţiona mai multă energie electrică ecologică şi va compensa emisiile de carbon inevitabile.

Aceste acţiuni vor ajuta la evitarea a 3,3 milioane de tone de CO2, până în 2020.

 

CITESTE SI:

Extinderea fabricii Martur din Oarja, o investiţie cofinanţată prin ajutor de stat

Ultimele tendinţe din domeniul automotive la „Bosch Future Mobility Day“

Studenţi pasionaţi de conducerea autonomă. Competiţia Electro-Mobility

 

Adaugati comentariu