Chinezii de la Yanfeng Automotive Interiors deschid o fabrică în Serbia

Compania Yanfeng Automotive Interiors, lider global în producţia de interioare pentru vehicule, construieşte o fabrică în Kragujevac (Serbia), activitatea fiind programată să înceapă până la sfârşitul anului 2019.
Yanfeng

Yanfeng va produce componente pentru interioarele vehiculelor, unitate de producţie din Kragujevac având o suprafaţă de 18.500 de metri pătraţi.

În faza iniţială vor fi create aproape 200 de locuri de muncă. Întrucât fabrica este proiectată pentru 800 de angajaţi, numărul lucrătorilor va creşte treptat, de la an la an.

Unitatea de producţie de la Kragujevac este prima fabrică Yanfeng din Serbia. Potrivit companiei chineze, infrastructura bună şi disponibilitatea lucrătorilor calificaţi au fost esenţiale pentru alegerea locaţiei.

Yanfeng Automotive Interiors (IFAI), cu sediul la Shanghai, are aproximativ 110 instalaţii de producţie şi centre tehnice în 20 de ţări, unde lucrează peste 32.000 de angajaţi, care proiectează, dezvoltă şi fabrică componente pentru toţi producătorii de maşini.

Înfiinţată în 2015, compania este o asociere comună între Yanfeng, unul dintre cei mai mari furnizori de automobile din China şi Adient, liderul mondial în producţia de scaune auto, prezent şi pe piaţa din România.

 

CITEŞTE ŞI:

Aniversare: 50 de ani de la aparţia sistemului anti-blocare al frânei (ABS)

PwC: Producătorii auto vor fi obligaţi să-şi diminueze costurile

Microsoft îşi extinde ecosistemul de parteneri auto

 

 

Adaugati comentariu