Delphi Technologies deschide primul centru IT

Producătorul de sisteme de propulsie pentru industria auto, Delphi Technologies, a inaugurat, la Bucureşti, primul centru IT, care va furniza servicii pentru centrele tehnologice, pentru fabricile şi diviziile de servicii suport ale companiei.

Biroul de la Bucureşti va găzdui până la 150 de persoane care vor acoperi funcţii de bază cum ar fi securitate şi conformitate IT, arhitectură informatică, operaţiuni IT, planificarea resurselor companiei şi livrarea soluţiilor globale.

„Echipa din Bucureşti va dezvolta soluţii tehnice şi servicii inovatoare pentru a sprijini cei peste 20.000 de angajaţi din întreaga lume”, a declarat Edward Mandic, Vicepreşedinte şi Chief Information Officer, Delphi Technologies.

Delphi Technologies face investiţii materiale în dezvoltarea noii facilităţi, care vor fi realizate progresiv, până în 2022. Investiţia de la Bucureşti se adaugă celor peste 300 de milioane de euro investiţi deja în capacitatea de producţie din Iaşi, unde se produc pompe de înaltă presiune şi injectoare pentru industria auto.

Noua investiţie este localizată în campusul Globalworth din Pipera.

În România, Delphi Technologies deţine o unitate de producţie, în Iaşi. Aici, sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) şi injectoare pentru industria auto.

 

Adaugati comentariu